maanantai 21. maaliskuuta 2011

Sateenkaarisohva

Kevät saa näkemään kaiken uusin silmin. Pieni Lintu kirjoitti hiljan, kuinka joinain päivinä kaikki kotona ottaa päähän. On sotkua jos jonkinmoista. Tätä on ollut ilmassa myös itsellänikin. Se on se kevät... Ikkunat ovat likaisen harmaat, ja entäs sitten se sohva! Se kauniin valkoinen sohvanpäällinen. Joo, kaukana valkoisesta. Huhhuh. Se piti siis pakata äidin mukaan pestäväksi, omassa kodissa kun ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia niin ison peiton kuivattamiseen. Niitä pienen kodin mukavuuksia. :)

Toki sitten piti kehitellä hätäratkaisu karmivan sohvan peittämiseksi, varsinkin kun vaarana oli vieraiden saapuminen viikonloppuna! Jaa minäkö vieraskorea?Mielestäni lopputulos on oikeastaan aika herkullisen näköinen.


Myös Niisku arvostaa. Tai ehkä syy hymyyn on oikeasti se ihana auringonpaiste, joka lämmittää turkkia. :)


Ihanaa alkanutta viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Lopputulos on todellakin herkullisen värinen <3 Ihana!

  Ikkunat. Ne mua rasittaa keväisin kaikista eniten. Niissä on lasten sormenjälkiä koko talven ajalta, niissä on pölyä ja kaikkea mahdollista. Ja mä teen mitä. Sain kuumeisen tytön just siskolle hoitoon että voin neljän tunnin päästä mennä töihin ..mä en siivoa, ehei, mä istun sohvalla ja bloggaan.. O.o

  Kivaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Siis ihanan keväinen!!!

  Älä hei muistuta likasista ikkunoista.. :P

  VastaaPoista
 3. Mahtava sohvanpäällinen! Nuo kirkasväriset ja raikkaat retrokankaat sopivat jotenkin erityisen hyvin kauniin suomalaisen mustavalkoisen maatiaiskissan kanssa ;)

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä aivan ihana kangas, löytäisnpä minäkin joskus. Tahtovat vaan hinnoitella nuo retro-jutut nykyään melko korkealle...

  VastaaPoista
 5. aNNa, kiitos! Ikkunat on siitä kurjia, kun ulkona on kaunista ja keväisen raikasta, mutta sen harmaan ikkunan läpi ei näe muuta kuin tassun- ja nenänjälkiä. :D Ja hei, enpä miekään jaksa luppoajalla juurikaan siivota, onhan se bloggaaminen paljon tärkempää! ;)

  Pieni Lintu, kiitti! Ja ollaan vaan vielä ihan hissuksiin niiden ikkunoiden suhteen. ;)

  Ella, kirkkaat ja raikkaat värithän siis suorastaan korostavat kauniiden mustavalkoisten maatiaiskisujen ihanuutta. ;)

  Piitzi, retrojutut on kyllä nykyään karmivan hintaisia! Eipä muakaan usein onnista, ne kauniit retrokangaslöydöt on yleensä Fidasta ja viallisia, puhkikuluneita tms... :( Mutta hyvin niistäkin on onneksi keksinyt.

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...