perjantai 4. maaliskuuta 2011

Klik klik klikkaillaan

Klikkasin lauantaina kauan kaivatun heräteostoksen ostoskoriin. Tiistaina se kannettiin kotiin. Tässä pieni vinkki. :DVälillä sitä kyllä miettii, miten turhan helpoksi shoppailukin on nykymaailmassa tehty. Heräteostokset on turhan helppoja, kun netissä voi vaan klikkailla tuotteet koriin ja maksaakin samantien. Jopa luotolla, iik! Itse en ole luotolla koskaan ostanut mitään, mutta muuten myönnän että joskus tulee klikattua koriin jotain, jonka kaupassa olisin varmaan jättänyt hyllyynsä. Kiitettävän harvoin onneksi.

Ja okei, kyllähän mie tätäkin ostosta olen oikeasti miettinyt jo pari vuotta. Palkkapäivät on jees. :) (Ja onneksi mie olen oikeasti PIHI.)

3 kommenttia:

 1. Onnittelut telkkarista!

  Nykyisin on tosiaan liian helppoa ostella. Onneksi omat klikkailuni ovat pysyneet siinä 20e tienoilla ja henkkamaukan verkkokauppa on pahin! Puhumattakaan sisustuksesta tahi kengistä. :/

  VastaaPoista
 2. Mä olen huomannut saman. Klik-klik-klikkailu on vähän turhan helppoa. Mä en viitsi siks edes klikkautua kovin helposti klik-kauppoihin kun niistä aina löytyy jotain kivaa...
  Hauskaa viikonloppua sinnepäin! :D

  VastaaPoista
 3. Huuuhtala, kiitos! Vaate- ja sisustusjuttuja tiirailen itse usein, mutta yleensä herään kauhistelemaan postikuluja ja jätän homman sitten siihen. :D Pihi mikä pihi.

  JOnna, klik-kauppojen välttely pitäisi kyllä opetella. :D Vielä vaatii "pientä" harjoittelua... Ja ihanaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...