torstai 27. toukokuuta 2010

Soffapöytä

Jokunen päivä sitten esittelin uusimman ikuisuusprojektini. Nyt alan pikkuhiljaa uskoa, että kyseisen projektin voisi sittenkin saada joskus valmiiksi, ehkäpä jo tämän kesän aikana. Töiden alkaessa kesäkuun alussa rupean kulkemaan bussilla töihin naapurikuntaan ja näille pidemmille bussimatkoille virkaaminen sopii täydellisesti viihdykkeeksi! Lisäksi liina on edistynyt jo nyt huimasti ja 51 kerroksesta on enää jäljellä 35 (heh heh).


Alunperin en suunnitellut pitäväni liinaa itselläni, mutta työn edistyessä olen pikkuhiljaa mieltynyt liinan yksinkertaiseen tähtikuvioon. Tästä seurauksena olen harkinnut uudelleen päätöstäni olla ilman sohvapöytää... Olisihan pöydällä omat hyötynsäkin, erityisesti nyt kun olen ruvennut kaipaamaan enemmän laskutilaa sohvan läheisyyteen.

Uutena pöytää en halua missään nimessä ostaa, vaan sen olisi löydyttävä mielellään kirppareilta tai vanhempien kätköistä. Ikävä kyllä kirpparit eivät viime aikoina ole olleet kovinkaan suotuisia, joten tällä hetkellä ajatukset ovat suuntautuneet vanhempieni kätköihin... Tarkemmin erääseen söpöön, valkoiseen sohvapöytään, jota aloin kunnostamaan jo vuosia sitten. Tällöin sohvapöydällä oli paikka tiedossa vanhemmillani, mutta työ jäi kesken suunnitelmien muuttuessa. Nyt pöytä odottaa viimeistä maalipintaansa ja uusia suunnitelmia. Pitääkin siis kysellä... ;)

Tyyliltään tämä romanttisempi vanha sohvapöytä muistuttaa hieman Casa Rustica -verkkokaupasta löytämääni kuvaa.Ei ihan sitä, mitä kaipaisin, mutta toisaalta pöytä voisi kaikessa erilaisuudessaan ollakin ihan kiva. Harkinnassa oleva pöytä ei onneksi ole myöskään yhtä "koristeellinen" kuin kuvan pöytä.

Enemmän hakemaani tyyliä olisivat nämä Second hand shop Anninasta löytämäni kuvat.
Aika näyttää, mitä näistä suunnitelmista tulee...

2 kommenttia:

  1. Voi miten kauniita sohvapöytiä, kyllä kelpaisi itsellekin!

    Hienostihan tuo ikuisuusprojekti onnistuu, olet kyllä kätevä käsistäsi!

    VastaaPoista
  2. Missye, nuo on kyllä ihania! Mie oon erityisen ihastunut tuohon viimeiseen, kaarevaan sohvapöytään ja harmitti kyllä hirveästi kun se löytyi myytyjen alta.

    Heh, enpä tiedä olenko niin kätevä käsistäni, mutta pikkutytöstä lähtien olen opetellut ja useimmiten jopa tykännyt tehdä. :)

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...