sunnuntai 23. toukokuuta 2010

KesäkotiMuutama päivä sitten löytämäni söpö kangas löysi nopeasti paikkansa. Värimaailmaltaan se sopii täydellisesti riemunkirjavaan asuntooni ja pikaisen ompelun jälkeen se pääsikin koristamaan ikkunaa.


Pelkkien valkoisten verhojen kanssa kokonaisuus oli ehkä ilmavampi, mutta vaihtelu virkistää. Tällä siis mennään niin pitkään kuin siltä tuntuu.


Jotkut vieraat ovat kauhistelleet kotini retrompaa ilmettä, mutta mie tykkään! Ja sehän se onkin pääasia. Iloisia värejä seuraa iloinen mieli. :)

Ja onhan se ihanaa, että kotona oikeasti viihtyy! Tämäkin kesä kun kuluu varmaan lähestulkoon kokonaan kodin ja työpaikan välillä vuorotellessa. Enää reilu viikko töiden alkuun, koskahan sitä ehtisi lomailla?

5 kommenttia:

 1. Ihanat verhot, käy todella hyvin siulle :)

  Ja vieraiden mielipiteistä ei kannata välittää, hyö kun ei siun luona asu ;) Meillä ennen anoppi kehui jokaista lastulevyhökötystä mitä oli, mutta nyt nykyisestä sisustuksesta ei sano mitään. Eipä kaikkia voi eikä pidäkään miellyttää :D

  VastaaPoista
 2. Verhot on ihan nappi valinta olkkariisi! Vaihdat sitten taas valkoiseksi kun kaipaat raikkaampaa ilmettä :)
  Minusta kotisi ilme on muuttunut koko ajan vain paremmaksi, eli jatka vain samalla linjalla! :)

  VastaaPoista
 3. Missye, kiitos! Joo eipä noita mielipiteitä jaksa kuunnella, korkeintaan huvittaa... ;) Pääasia, että itseään miellyttää! Tai toki myös muita perheenjäseniä, jos ei asu yksin niinkuin mie. :D

  Katalaiina, kiitos kaunis! Itsestä kyllä tuntuukin, että se oma tyyli on löytynyt pikkuhiljaa ja nyt olen viimeinkin oikeilla linjoilla... :)

  Vannoin muuten itselleni, että verhoja en enää hanki, mutta eihän nuo käytännössä ole verhot, kun kaupassa en vielä tiennyt mitä niistä tekisi. :D

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun eksyit käymään, Kotilo! Päiväpeiton aikoinaan nähtyäni tuli hinnalla millä hyvänsä -olo, se oli vaan pakko saada. :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...