Sivut

perjantai 13. joulukuuta 2013

13. luukku jouluun

Tämänpäiväinen luukku-päivitys venähtikin iltaan, kun sekä eilinen ilta että tämä aamu kuluivat väsyneissä merkeissä. Vaan tämänpäiväisten töiden jälkeen intouduin vähän kiertelemään kaupoissa ja kotiin lähti mukaan uudet pirtsakan vihreät kuusenkoristeet. Kultaisetkin, mutta niistä haaveilen isompaa koristetta makuuhuoneeseen. Kukahan senkin tekisi? Vaan palaten kuuseen, kyllä mä tuohon vielä ripustan ne lapsuuden ihanimmat joulunpunaiset koristeetkin. ♥ 







Ps. Elkää ihmetelkö hieman muotopuolta koristelua! Nytkin osa koristeista on IHAN liian alhaalla kissoja ajatellen. Viime joulu meni siinä, kun joka yö juoksin alakertaan huutamaan kissoja jättämään koristeet rauhaan. Saas nähdä kuin käy tänä vuonna!

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Punainen, onhan nuo vähän perinteistä poikkeavat! :)

      Poista
  2. Heippa, pitkästä aikaa! Mä käyn aina lukemassa sun postaukset mutta varskinkin viime aikoina kommentointi on jäänyt kaikkialle aika minimiin, samoin omaan blogiin kirjoittelu. Mun on pitänyt sulle jo kommentoida pidemmän aikaa, ja erityisesti asia on ollut mielessä sun joululalenterin aikana. On nimittäin ollut tosi kiva ja insipiroiva seurata sun remonttia ja sisustelua. Sulla on jotenkin ihanan raikas maku, erilainen. Pikkuhiljaa sä olet rakentanut kotia omannäköiseksi ja se on aivan ihana. Keittiö on kyllä mun suosikki ja nyt taas tää joulukuusi, aww! Meillä on ihan erinäköistä, enkä osaisi sisustaa kuten sä, mutta ihailen sun ideoita ja ihania värijuttuja! Hyvää joulunodotusta sulle Jolindha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna, ja kiva kuulla, että kuitenkin täällä piipahtelet! Ymmärrän kyllä kommentoimattomuuden täysin, koska elämäntilanteet ja kiireet vaihtelevat! Itselläkin on tällä hetkellä takki sen verran tyhjä, ettei aikaa ja energiaa meinaa millään riittää edes omalle blogille, saatika sitten muiden. Uusi elämäntilanne, työ ja uudet kujeet nääs. :)

      Sait mut kyllä kommentillasi todella hyvälle tuulelle, kiitos siis siitä! ♥ Itse seuraan paljon erilaisia sisustusblogeja (muiden blogien ohella) ja välillä kyllä tuntuu, että itse on ihan hakoteillä täällä kun vertaa toisten tyyleihin. :D Toisaalta taas kotini ON nykyään just mun makuun, erehdysten kautta olen mennyt kohti voittoa, eikä mua oikeastaan kyllä edes haittaa se "erilaisuus". Tämä sisustaminen kun ei loppujen loppuksi ole niin vakavaa, ja kotini taitaa kuvastaa melko hyvin myös persoonaani siviilissä... :)

      Ps. Keittiö on myös mun suosikki! Pienellä budjetilla karmeasta kivaksi, ei voi valittaa!

      Poista
  3. Kauniilta näyttävät vihreät pallot kuusessa! Terkuin blogisi uusi lukija ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna, ja tervetuloa mukaan seurailemaan! :)

      Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...