lauantai 6. syyskuuta 2014

Seinäkello

Mun rakastettu tikkani tuli tiensä päänhän, mööbleeramisen takia raukka putosi seinältä ja meni rikki. Jotain oli pakko keksiä tilalle. Pienen goolglaamisen ja luovuttamisen jälkeen persoonallinen tikka siis korvaantui kauniilla, koivuisella (?) peruskellolla. Vielä pitää vähän porailla kiviseinää, että sen saa samalle paikalle portaikon seinälle, kuten tikkakin aikoinaan oli.

Useamman kuukauden seinäkellottomuus on ollut yhtä tuskaa, koska keskeisellä paikalla ollut kello takasi sen, että olin yleensä ajallaan kaikkialla. Nyt pitäisi myöhästelyn loppua!

5 kommenttia:

 1. Pitkästä aikaa täällä :) Kännykkäriippuvaisena mä en tiedä seinäkellottumuudesta ja sen aiheuttamasta olotilasta yhtään mitään :D Uusi hankinta vaikuttaa kuitenkin vallan mainiolta :)

  VastaaPoista
 2. Moi Anna, ja kiitos! Mä olen kännykkäriippuvainen, seinäkelloriippuvainen JA rannekelloriippuvainen... Lisäksi mulla on kylppärissä herätyskello, etten tuhlaa liikaa aikaa siellä aamuisin/iltaisin. :D Oon kait jotenkin aikaneuroottinen? Pettävät aikataulut ärsyttävät! :)

  Kello pitää nähdä yhdellä vilkaisulla! Kännykääkin pitää koskea nähdäkseen ajan. ;)

  VastaaPoista
 3. Mistä tuon ihanan seinäkellon olet hommannut? *tahtoo kanssa*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodin1, Tampere, Turtola. Suunnittelija on Päivi-jotain,ehkä - en saa selvää kaunosta :)

   Poista
  2. Ps. Pakko vielä lisätä kellokysymykseen! Taisin omani ostaa -30% synttärialennusviikolla, eli normaalihinta muistaakseni oli 40e tai enemmän. Enoovarma.

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...