keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Ihastus x 2

Ihastuin heti, kun näin tämän parivaljakon (käsi ylös, jos tiedät miksi). Juuri täydelliset mun keltaisen vitriinin seuraksi. Ja vähän kaiken muunkin...

**********

Arkeen kuuluu muuten tällä hetkellä ihan vaan pelkkää ankeutta. Näinä hetkinä visuaalisesti omaa silmää miellyttävä koti on onni ja autuus. Olen ollut viikon sairaslomalla. Jokin superflunssa, 40 astetta kuumetta kolmena päivänä (siis jo päivällä ja kuumetta-alentavan kanssa!), pari lääkärireissua, sairaalareissu ja tiputus. Korvatulehdus. Molemminpuolinen poskiontelontulehdus jälkitautina. Jopa epäilys virusperäisestä aivokalvontulehduksesta. 

Nyt kuume luuhaa sinä 38 molemmin puolin. Sairasloma päättyy huomenna, pomo ilmoitti ja maanantaina (kun hyvää hyvyyttäni kävin toimistolla hakemassa töitä kotiin), että "hän odottaa näkevänsä minut töissä keskiviikkona", siis tänään, työterveyden sairaslomalappusesta ja kuumeesta huolimatta?! En mennyt. Huomenna on kai pakko mennä, jos en halua aloittaa riitelyä liiton avulla, sinne lääkäriinkään ei huvittaisi (taas) mennä. Anteeksi avautuminen, mutta olen aika semikettuuntunut tällä hetkellä. Olen tänä vuonna ollut noin 1,5 kuukautta terveenä, muuten enemmän tai vähemmän sairas. Työni olen kuitenkin aina hoitanut, jopa sen oman terveyteni hinnalla! Että valittakoot siinä sitten. Hmph.

**********

Ps. Kynttilöiden kanssa pitää muuten olla todella tarkkana täällä! Kaikkein fiksuin tästä kattikolmikostani kävi meinaan juuri työntämässä nassunsa liekkeihin. Muistutuksena siis kaikille erityisesti nyt pimenevien iltojen myötä, kun tunnelmavalaistus ja lämpö houkuttaa, kissoja tai ei - olkaa varovaisia sen avotulenne kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...