tiistai 26. elokuuta 2014

Ikuisuusprojekti: TyöhuoneSairaslomani aikana sain päähäni pyöräyttää työhuoneen uuteen uskoon, kirjaimellisesti. Se näet muutti huoneesta toiseen. Lähtökohdat oli karut, mutta pikkuhiljaa mennään parempaa kohti.

Lisätilaa olisi tarkoitus hankkia seinähyllyillä ja nurkassa oleva ylimääräinen pöytä ja kuvaputkitelkka odottavat kuljetusta pois. Myös pientä somistelua olen pyöritellyt mielessäni, käytännöllisyyden lisäksi - kotini pienin makuuhuone asettaa haasteensa kummallekin. Käytännöllisyys on kuitenkin tämän huoneen tärkein funktio, koska teen sekä sivutöitä että satunnaisesti päätyötäni kotoa käsin.

Se surullisenkuuluisa mottoni päätee tässäkin - hitaasti hyvä tulee. Kolmatta vuotta kehityksen kohteena...

4 kommenttia:

 1. Toi motto on kyl oikeesti ihan totta ... on omakohtaisia kokemuksia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta, hyvä että muillakin on kyseinen "ongelma"! ;)

   Poista
 2. Jo yhtään lohduttaa, niin meillä on kaupunkikodin työhuone edelleen vaiheessa, seitsemättä vuotta peräkkäin...Hauska tuo sisustuselementti nimeltä kissa ja kiva, kun kirjoittelet taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enne, lohduttaa kyllä! Välillä tuntuu, että muut on niin aikaansaavia ja idearikkaita, että itseä ihan hävettää. :D Tajusin jopa vähätelleeni ongelmaa, sehän on jo neljäs vuosi koska olen tässä asunut yli kolme vuotta!

   Kissat on iso osa sisustamistä täällä, hyvässä ja pahssa. ;) Ja kiitoksia!

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...