lauantai 5. huhtikuuta 2014

Värejä

Tänä keväänä huomaan innostuneeni itselleni todella oudoista väriyhdistelmistä! Värisilmällä siunattuja varmasti ihan hirvittää näitä katsellessa... ;) 

Olohuoneen värit on tänä keväänä napsittu nimenomaan siitä Polkka Jam for Housen Huvila-pöytäliinasta (meillä tunnetaan verhona) - keltaista, hentoa vaaleanpunaista ja tuota minttua/sinistä. Omasta mielestäni niiiin herkkuja yhdessä, ja vaikka tässä kuvassa tuo pitsiliina onkin liian murrettu keltainen, korvaa sen tunnearvo värin puutteet. Olen muuten miettinyt, olisiko hirveä synti värjätä "perintökalleus" toisen väriseksi...? Tämä pätee esimerkiksi tuon keltsiin pitsiliinaan värjäämiseen sekä sen massiivisen kirjahyllyn maalaamiseen. Leikkisästi olen esitellyt ajatusta kirjahyllyn maalaamisesta, mutta kommentit ovat olleet luokkaa "Oletko ihan hullu?!?! Maalata nyt PERINTÖKALLEUS KELTAISEKSI?!?!?!?!?". Huolestuttaa, että kuolleet kääntyisivät haudoissaan ja elävät mutisisivat avoimesti paheksuntaansa! Ja silti leikittelen erityisesti tällä kirjahylly-ajatuksella, koska olisihan se kamala, massiivinen kirjahylly oikeasti aika pähee kirkkaan keltaisena... Todellinen katseenkääntäjä!

Tämä tyttö jatkaa edellisen kuva-arvoituksen urakkaa, jos ennen pitkää saisi jotain blogikelpoistakin aikaiseksi... ;) Viime yönä kaaduin lopulta puoli kaksi sohvalle nukkumaan, en jaksanut kiivetä edes ylös sänkyyn asti. Osansa varmaan tekee kyllä juuri aloitettu viides, tällä kertaa taas vaihteeksi kymmenen päivän, antibioottikuuri... En ole ikinä syönyt näin montaa kuuria putkeen ja sen huomaa nyt kyllä voinnista. Voimat loppu ja kauhea väsymys, maha kipeä ja koko tilanteen toivottomuus saa itkeä pillittämään koko ajan. Onneksi nyt annettiin jo lähete erikoislääkärille - sitä aikaa odotellessa, huh!

Mutta sen enempää ruikuttamatta, kivaa lauantaita teille siellä ruudun toisella puolen! ♥

2 kommenttia:

  1. Samaa huvila-sarjaa ihailin juuri. Ja hyvä idea, värjätä perintökalleuksia. Meilläkin mummo tyrkyttämässä näitä virkkuuksiaan, jotka eivät aina iske, mutta jos ne värjäisi mustaksi, voisivat kelvata meillekin. Leppoisaa lauantaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna, ja sunnuntaita sinnekin! Huvila on mun mielestä todella onnistunut sarja, eikä hintakaan huimaa päätä. Ja kas kummaa, juuri sitä mustaa väriä minäkin olen miettinyt... Ne kaikki vanhat liinat ja peitot sopisivat mustaksi värjättyinä ihan eri tavalla omaan kotiin.

      Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...