lauantai 22. maaliskuuta 2014

Valloittava valo

Kevättä rinnassa ja valo valloittaa!

Kaiken tämänhetkisen kurjuuden (aaaaikas monta antibioottikuuria ja sairaalareissua) keskellä koin hetkellisen inspiraation Polkka Jamin ja S-Ryhmän yhteistyön ansiosta. Ja vaikka kotona ei ole siivottu kohta pariin kuukauteen, villakoirat valtaavat jo keskilattiatkin ja kissankarvat hukuttavat kaiken alleen, tuli minulle semmoinen ihanan keväinen, aurinkoinen fiilis. Ja hei, parasta näissä Huvila-tuotteissa on nuo mustat kisulit ja raikas ulkoasu! En taida olla pahasti väärässä (vaikken blogimaailmaa olekaan näihin pariin kuukauteen seurannut), jos uskon näiden tuotteiden herättäneen muidenkin bloggareiden huomion...?

Tässä sneak peek meidän kevätfiiliksiin! ♥ Ja mukana tottakai meidän oma musta kisuli, kaikkien näiden painettujen kissojen keskellä.Ps. Mun oli pakko tulla vielä muokkaamaan tekstiä! Kaupassa ärsytti oikein kunnolla, kun myyjä tietäväisenä supatti toiselle: "Joo, nää Saanan ja Ollin uudet tuotteet on ihania, ootkos sä niitä käynyt jo katsomassa...". Arrrghh, eihän noissa ole mitään samaa!

3 kommenttia:

 1. Mä näin kaupassa kans tuon keltaisen tynynpäällisen, olisin ostanut mutta en löytänyt muuta kuin sen mallikappaleen =/ Pitää enskerralla katsoa tarkemmin, mulla vaan vähän vaikea kumarrella tän mahan kanssa minnekkään alapöydille =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piitzi, meidänkin kaupassa oli jäljellä vain yksi kumpaakin tyynynpäällistä, plus ne mallikappaleet. Oli ihan hilkulla etten repinyt niitä mallikappaleitakin mukaan... ;)

   Ja oi ♥ , muistankin lukeneeni blogistasi tästä! Onnea ja iloa loppuraskauteen! ♥

   Poista
  2. Ei ollut enään sitä mallikappalettakaan, harmittaa kun en silloin älynnyt sitä ottaa =) On näillä huudeilla vielä 3 muutakin prismaa mut saadappa tuo kuski innostumaan tyynyliinan metsästyksestä =D ( on mulla ajokortti mutta tän mahan kans ei oo oikein mukava ajella) Ja kiitos <3

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...