perjantai 28. maaliskuuta 2014

Peachy!

Keväinen sisustuskuume on tehnyt muutoksia ympäri kotia, myös makuuhuoneen puolella.Se on jännä, kuinka jokin pieni juttu voi omaan silmään tuntua niin isolta ja raikkaalta

Valkoiset pellavalakanat pääsivät lepäämään kaappiin, kun Kodin ykkösestä tarttui alennuksella mukaan superpehmeät vaaleat raitalakanat, ja samaan syssyyn sorruin mainonnan - tai tällä kertaa somistuksen - uhriksi, kun kyseiset lakanat oli stailattu persikalla. Ostinpa siis persikkatyynytkin!

Pukeutumisessa persikan ja korallin sävyt ovat yksiä ehdottomia lemppareitani ja nyt tunnustan, että näin pieninä ripauksina se on sisustuksessakin kaunista! 

Edelleen to-do-listalla seisoo makuuhuoneen remontti, jota näillä näkymin aloittelen joskus kesällä. Seinät saavat tällöin hyvin todennäköisesti tumman sävyn pintaansa, jolloin valkoiset huonekalut ja vaaleat tekstiilit mielestäni korostuisivat kivasti. Siihen asti mennään nykyisellä rikkinäisellä tapetilla.Ps. Takana on nyt kaksi kuukautta sairastamista ja viidettä antibioottikuuria aloitellaan varmaan tänään. Takki on tällä hetkellä totaalisen tyhjä, ei vaan jaksaisi enää! Jos ei tuosta ole apua, uhkaili lääkäri jo leikkauksellakin. Pitäkäähän siis peukkuja!

2 kommenttia:

 1. Kaunis makuuhuone!
  Toivotaan, että saat avun ja paranet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Nätissä ympäristössä kelpaa ainakin sairastaa... ;) Ja toivotaan parasta! :)

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...