sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kadonnut viherpeukalo

Tykkään puutarhahommista, mutta jotenkin niitä varten on mahdottoman vaikeeta löytää aikaa. Ja osaamista. Semmonen mahdollisimman helppohoitoinen, luonnonläheinen piha rehottavine perennoineen on mun mieleen. Etupiha on ihan ok, sinne on vuosia sitten istutettu erilaisia monivuotisia, jopa kukkiviakin. Saniaisetkin on ruvenneet viime vuosina rehottamaan ihan kiitettävästi alkukankeuden jälkeen! Toisaalta kaksi nimetöntä havupuskaa ovat nyt hukkuneet saniaisten alle, ja ne pitäisikin varmaan kasvukauden jälkeen (?) siirtää toisaalle.

Myös kesäkukkia olisi kiva hommata etupihalle, kiveysten sammalta vähän vähentää ja rikkaruohoja nirhata aina vaan. Takapiha odottaa inspiraatiota. Sekä ruohonleikkuuta ja ihan vaan siivoamista. Sekä syys- että kevätsiivoukset jäi meinaan kiireessä tekemättä... Istuttelua sun muuta, koska siellä ei juurikaan mikään kuki kevään narsissien ja krookuksien jälkeen.

Mutta sitä inspiraatiota odotellessa! Onko muut ahkerampia puutarhureita? :)
1 kommentti:

  1. Mä olen tänä keväänä heilunut lapion varressa varmaan enemmän kuin koko elämäni aikana yhteensä. :D Onneksi se homma on ohi nyt, ja piharemppa on valmis. Komea piha tuli, vaikka itse sanonkin. Täällä myllättiin laatoitukset, kukkapenkit ja puolet nurmikosta ja pistettiin uusiksi! Vielä pitäisi yhteen kukkapenkkiin hankkia kasvit, ei sitten niin mitään hajua, mitä siihen lykkäisi...

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...