keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

AamullaAamulla räpsäisin muutaman hämyisen kännykkäkuvan makuuhuoneesta. Kiire ja väsymys on sitä luokkaa, että vielä pari päivää seinään kiinnityksen jälkeenkin Stringin hyllyt on sommittelematta. Mutta voi kuinka paljon muuten tykkään siitä juuri tuossa. ♥

Makuuhuoneen verho oli myös nappiostos. Tilaustyönä tehty, valko-harmaaraidallinen pimennyslaskosverho. Asennus ei mennyt ihan putkeen ja symmetriasta ei nyt ole tietoakaan. Eri yöpöytä (ja sängyn siirtäminen suhteessa ikkunaan) korjannee asian.

Makuuhuone kaipaa tummia seiniä valkoisten kalusteiden ja petivaatteiden seuraksi. Kaavailun kohteena on tummahko harmaa, kenties verhon raidoista poimittu. Ikkunaseinä jäänee valkoiseksi. Remontti-into on vaan - edelleen - kateissa. Tällä hetkellä tämä on ainoa huone, jossa värit rajoittuvat ainoastaan kahteen murretun keltaiseen tyynyyn. Vaikka tykkään värien iloittelusta, tuntuu seesteinen makuuhuone rauhoittavalta.

Viime viikon sairaalareissu meni hyvin, vaikka hetkellisesti koin kuolemanpelon ihan kirjaimellisesti. Sairaalapelko ja inhat tutkimukset ei sovi yhteen. Selvyyttä asioihin tulee, pikkuhiljaa. Elokuun alussa seuraava käyntikerta, jos aiemmin ei tule tarvetta. Myös leikkausta kaavaillaan elo-syyskuulle. Aika pelottavaa.

3 kommenttia:

 1. Hylly ja verho näyttää tosi hyviltä! Keltainen, valkoinen ja harmaa sopii yhteen ihan loistavasti.

  Voi kamalaa, kuulostaa inhalta tuo sairaalareissu. Voimia ja paranemisia, oli kysymys mistä tahansa! <3

  VastaaPoista
 2. Mitä kuuluu? Toivottavasti kaikki on hyvin. Kovasti kaipailen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailuistasi Mariel, kummastakin. :) Päivittelin pikaiset kuulumiset kera kissojen! Huomenna aamusta leikkaukseen ja toivottavasti pian taas takaisin kotiin kissojen luokse. ♥

   Mieli on ollut koko kesän sen verran maassa, että kirjoitusantia ei ole juurikaan löytynyt. Ehkä se helpottaa pikkuhiljaa, toivon. :)

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...