tiistai 12. kesäkuuta 2012

Tuulikaappi

Tuulikaappi, se ihana kamala keksintö. Periaatteessa inhoan tuulikaappeja, koska ne ovat ahtaita, pieniä ja usein turhiakin. Mutta pakko myöntää, että parin sisäkissan kanssa tuulikaappi on mahtava asia!

Vaan se ahtaus... Kenkäsäilytys aiheutti pitkään tuskaa. Päädyin jopa ostamaan ison arkun, johon heitin kengät. Muuten toimiva ratkaisu, mutta tämän jälkeen sisään ahtautuminen muuttui hankalaksi. Arkun ohi puristautuminen kauppakassien kanssa oli yhtä tuskaa, ja ovet pitikin avata sepposen selälleen. Tämä taas aiheutti harmaita hiuksia uteliaiden kissojen pyrkiessä livahtamaan väsähtäneen työläisen jalkojen välistä ulos.

Pieni, ahdas tuulikaappi (ja Topin selkä).

Ratkaisu. Pikkulipasto käyttökengille.

Lipaston päällä tilaa käytössä olevalle laukulle.

Hattuhylly pitäisi ehkä siivota. Myös keltainen spraymaali houkuttelee. ;)

Ihan vaan muutama käytössä oleva takki.

Ja niitä kenkiä. Kaapissa on sisällä parit lisää. Mahtuu ihan kivasti, ja kuivumaan kengät voi jättää matolle.

Tässä vuoden aikana olen pyöritellyt erilaisia ratkaisuja, mutta mikään ei ole tuntunut oikealta. Nyt yöpöydän jäätyä ylimääräiseksi sain päähäni koittaa sitä eteiseen. Kapea lipasto ei vie liikaa eteisen rajallisesta syvyydestä, joten nyt mahtuu useammankin kauppakassin kanssa sisälle ilman, että kissat lähtevät omille retkilleen. Ja Ikean keltaiset matot ovat eteisessä ihan parhautta! Roskat hukkuvat nukan sekaan eikä se kurakaan tuossa tunnu näkyvän vaaleasta väristä huolimatta. :D

Salaa haaveilen uudesta maalista tuulikaapin seinillä, mutta se ei kyllä ole ensimmäinen tarpeellinen maalauskohde. Eipä tuosta taida olla kuin kymmenisen vuotta kuin viimeksi sen seinät sudin, ja pinta on vieläkin ihan hyväkuntoinen, vaikka väri ei omaan mieleeni olekaan.

Ja hei, kiitos vielä hurjan paljon kaikille kommenteista edelliseen! Tuli hyvä mieli ja intoa viedä keskeneräiset projektit loppuun. :))

4 kommenttia:

 1. Hyvä idea tuo yöpöytä!!! Ja mikäs tuo tuollainen keltainen matto onkaan?? Näyttää hauskalta! Ja tuo kissataulu, ihan paras :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, kiitos! Keltainen matto on kaksi kertaa Ikean Hampen (80x80cm), kympin kappale. Sillä hinnalla uskalsin koittaa eteiseen. ;)

   Kissataulu on parhaimmistoa!

   Poista
 2. Tuohan näyttää vallan mainiolta ratkaisulta! Ja voin sieluni silmin kuvitella ton tautaseinän ihanan keltaiseksi! Vau mikä vastaanottaja se on kun tulee vieraita! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piitzi! Keltainen taustaseinä olisi kyllä unelmien täyttymys. :D Ja todellakin ihana tervetulotoivotus...

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...