maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kuumeista karsimista

Kulunut vuosi on saanut tämän tytön suhtautumaan tavaraan eri tavalla kuin ennen. Suunta on pikkuhiljaa se muodikas "less is more", mutta matka sinne on P-I-T-K-Ä ja rankka!

Viimeiset kaksi viikkoa olen kirjaimellisesti hukkunut, sekä tavaraan että töihin. Kotityöt, kotitoimistotyöt, työtyöt. Remonttia, kirjanpitoa, siivoamista, palkanlaskentaa, tavaran karsimista... Kaikkea semmoista kivaa. Siihen kun lisätään vielä kevyt kesäinen flunssa ja reipas migreeniputki, on kunnon soppa on syntynyt.

Koska kuvat kertovat enemmän kuin mitkään näpyttelemäni sanat, seuraavaksi sitä realiteettia.

Kodinhoitohuone, jossa oli ennen prokkiksen alkua (kirjaimellisesti) lattiasta kattoon erilaisia liinavaatteita ja pyyhkeitä.

Yksi - tai kaksi - henkilöä satunnaisine vieraineen ei todellakaan tarvitse kodinhoitohuoneellista liinavaatteita! Päätin siis tehdä radikaalin vedon, ja hankkiutua eroon kaikesta, joka ei tulevaan liinavaatekaappini (nykyinen astiakaappi) mahdu.Ihan riittävästi kylpypyyhkeitä kahdelle!
Projekti on vielä kesken ja koti kaaoksessa remontteineen päivineen, mutta tällä hetkellä saldona on jo viisi (kyllä, viisi = 5!!!!) täyttä Ikea-säkillistä eteenpäin lahjoitettuja hyväkuntoisia, käyttökelpoisia liinavaatteita. Ai että!

Ja hei, pahoittelut nyt tästä viimeisimmästä hiljaisuudesta, jos teitä sieltä ruudun toiselta puolelta vielä löytyy! Kuumeisena pyrkimyksenä on saada edes keittiöremontti päätökseensä ennen kesälomaani, ettei koko loma mene remontoidessa. :) Lisäksi tänä keväänä on kummastuttanut tiheään toistuvat migreenit. Yäk. Jos nekin menis ohi kesälomaan mennessä!

15 kommenttia:

 1. Tuttua puuhaa ja näkymää ! Voimia sulle sinne ja onneksi se loma lähestyy :) Iloa ja aurinkoa viikkoosi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! ♥ Sitä lomaa odotellessa, aurinkoa sinunkin viikkoosi!

   Poista
 2. Tuollainen tavaran raivaaminen puhdistaa kyllä kaappien lisäksi mieltä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, Mape! :D Kevyt mieli tulee, kun katselee tyhjeneviä kaappeja...

   Poista
 3. Tuollainen karsiminen on puhdistavaa, sekä mielelle että kodille! Me tehtiin sama yhteenmuuttaessamme, mulla ei tässä talossa ollut tarpeeksi kaappitilaa miehen tavaroille ja vaatteille.. Taas karsitaan, sillä lapsenkin tavaroiden soisi jonnekin mahtuvan ;) Tsemppiä remonttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saska, kummasti sitä tavaraa vaan kertyykin! Ja kun kaikilla pitäisi vähän olla omia tavaroita. :) Kiitos ja ihanaa viikkoa teille!

   Poista
 4. Apua!! Mä vielä työstän ajatusta tuosta. Mulla on kaikkia ihanoja retrokankaita joista en tee mitään mutta en todellakaan malta laittaa niitä menemäänkään.. Ihailen, todella!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, kyllä mäkin työstin tätä ajatusta vuoden päivät. :D Viime keväänä laitoin isälle menemään ylimääräisiä lakanoita yms, ja ajattelin että loput pidän itse, muistoineen päivineen. Tänä keväänä tulin sitten uudestaan järkiini... Enhän mä käyttänyt niistä kuin murto-osaa!

   Poista
  2. Tuo on niin totta. Joskaan mulla ei näihin liity ees muistoja vaan hamstraan näitä kirppiksiltä ja ties mistä ja teen niistä ittelleni tärkeitä :D Sairasta!

   Poista
 5. Tuota puuhaa olen itsekkin koittanut pikkuhiljaa tehdä =) Aikoinaan eksän kanssa myin kirpparilla kaiken mistä ei tykätty ja sit vielä erotessa otin mukaani vain ne mistä tykkäsin, oi että kun olikin ihanan siistit kaapit! =D Sit kun muutettiin nykyisen kans yhteen niin sieltä sit tuli kaikennäköstä rompetta taloon ja sit vielä siihen lasten ja yhteisen lapsen tavarat, ah autuus...not! Siistit kaapit on kaukainen unelma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piitzi, ehkä me joskus vielä omataan ne siistit kaapit!! Tsemppiä vaan sullekin urakkaan, hitaasti ja varmasti, tiedäthän. ;)

   Poista
 6. Wau, ison urakan olet tehnyt! :) Meillä on samanlainen vielä edessä ennen muuttoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ginger, tsemppiä teillekin urakkaan! Muutto on kyllä täydellinen tilaisuus tehdä sitä karsimista, mutta harmillisesti mulla ainakin on ollut aina niin kiire ja kaaos, että kaikki on sullottu mukaan sen kummemmin miettimättä. :) Parempaa onnea siis teille!!

   Poista
 7. itsekkin joskus ihmettelin mihin tarvitsen noin viittä miljoonaa pussilakanaa ja samaa määrää tyynyliinoja :) Toki eihän sitä voi luopua aikanaan äidiltä saaduista lakanoista jotka eivät enää käyttöä edes kestä.

  Hienosti olet alkuun päässyt ja täällä odotellaan innolla remontin tuloksia..

  <3 kesärutistus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pampula, ihan totta! Mullakin niitä lakanoita sen viis miljoona, käsipyyhkeitä pari miljoonaa enemmän. :D Mutta sama juttu, tunnearvoa noissakin on. "Tän pussilakanan äiti laittoi sänkyyn silloin jouluna -89 ja aaaai että kun nukuin hyvin!" Just joo. :D En tunnustaudu materialistiksi, mutta hamsteriksi kylläkin. Mut hei, hitaasti hyvä tulee! Ja rutistus sullekin ♥ , ihanaa kun kävit tervehtimässä!

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...