keskiviikko 3. elokuuta 2011

Ahdistuneisuusresepti ja sen seuraukset

Mulla on selkeä resepti ahdistuneisuuteen. Mööbleeraaminen. Liikkeellä on ollut tavallista enemmän matalapainetta vanhempieni eilisen vuosipäivän johdosta - 31 vuotta aviossa olisi tullut täyteen.

Koska asialle ei nyt vaan mahda mitään, purin kaiken pahan olon olkkariin. Ja tadaa, lähes kaikki meni päälaelleen! Tai ainakin siirtyi ympäriinsä.


Keep Calmitkin sain lopultakin seinälle!Ei näin. Mun auktoriteetti horjuu ja kissat hyppii vähän väliä pöydille. Ihana tarjotin Sisustuskärpäseltä!


Ja hei, ettei nyt liian laitetulta näyttäisi niin loppuun pieni realismikuva. Ei täällä vieläkään - kolmen kuukauden siivoamisen ja järjestelemisen jälkeen - ole paikat kunnossa. :D Suuret linjat onneksi alkaa jo näyttää hyvältä.

3 kommenttia:

 1. Jes jes jes, joku muukin mööbleeraa, kun mulla myös sama homma menossa ja vvaihtelin ja kääntelin, tein myös postauksen samasta asiasta, olkkarin mööbleeramisesta, hih. Se on välillä ihan terapeuttista ja ihanasti olet asioita sijoitellut, kivaa katsottavaa.

  VastaaPoista
 2. Mun on nyt sit vissihi liian hyvä olla ku ei imuri liiku ees tahdonvoimalla. Argh että voi rasittaa tämä saamattomuus.

  Luin aikaisempiakin postauksia ..ihana kesänviettopaikka teillä <3 Ja upeita kuvia oot napsinu!!

  VastaaPoista
 3. Sarppu ja Anna, lämmin kiitos molemmille kommenteistanne!

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...