torstai 17. helmikuuta 2011

Sylivauva

Arasta pienestä pennusta kuoriutui nopeasti todellinen sylivauva. Kiireisempi arki alkoi vasta kolme päivää sitten, mutta jo nyt tuntuu, että tämä piirre tulee entistä voimakkaammin esiin. Heti ensimmäisenä kotiin tultuani on Niiskun pakko päästä syliin!Vielä huominen ennen viikonloppua! Haaveilin jo pitkistä aamu-unista, mutta tosiasiassa taidan taas joutua muuttoavuksi. Höh. Toisaalta olen ihan positiivisella mielellä. Pitkään pelkäsin, että ammatinvalintani olisi ihan vikatikki, mutta yllättäen olenkin viihtynyt. Päivät ovat kuluneet kuin siivillä!

6 kommenttia:

 1. Voi ku lutunen, meidän mummolassa oli just tuon värinen kissa sen nimi oli Minttu-Ville. :D Ensin luulivat sen olevan tyttö ja sitten hoksasivat että onkin poika joten siitä nimi.. :D

  VastaaPoista
 2. Söpö toinen, kehräys kuuluu tänne asti :)

  VastaaPoista
 3. Ihana pieni Niiskutin <3 Ja sehän on rohkea kuin mikä! ;D Tuutin kanssa sain olla leijonankesyttäjänä reilut pari kuukautta ennen kuin mokoma rinsessa antautui silitettäväksi vähääkään. Väkisin ei toki yritettykään, sillä itseluottamus ja ihmisluottamus kestivät molemmat aikansa rakentua. Niiskusta taidat saada melkoisen "maanvaivan" sylihyppijän :)

  VastaaPoista
 4. Pieni Lintu, ihana nimi Minttu-Villellä! :D

  Sokrutin, miten pääsikin unohtumaan, että toki tuohon kuuluu todella äänekäs kehräys mukaan. ;)

  Ella, mie olen ihan hämmästellyt Niiskun rohkeutta! Oli meinaan alkuun niin arka, etten olisi uskonut sylivauvaksi muuttuvan. Vaan sitten kun antoi itseensä koskea, alkoi myös hurrrrja kesyyntyminen. Ja nyt on siis aikamoinen maanvaiva. ;D Jos havahdun yöllä kääntämään kylkeä, ilmestyy Niiskutin takuuvarmasti mahan päälle silitettäväksi... :D

  VastaaPoista
 5. Suloinen sylivauva! Ja hienoa kun olet viihtynyt, mukavassa työssä aika kuluu nopsaa!

  VastaaPoista
 6. Katjusha, kiitos! Kyllähän se niin on, että mukavassa työssä viihtyy ja se aika tosissaan meneekin nopsaan. Olen vieläkin ihan yllättynyt, positiivisesti!

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...