lauantai 4. joulukuuta 2010

Karanteeni

Blogihiljaisuus se vaan jatkuu. Arvaatteko? Viikolla oli mun vika työpäivä! Ja heti sitä seuraavana yönä iski vuosituhannen flunssa. Tunnollisena työntekijänä odotin sairastumistakin työsuhteen päättymiseen...

Nyt olen jo useamman päivän viettänyt vuoron perään sängyssä kuumehoureisten unien parissa ja sohvalla dvd-maratonin äärellä. Olo on ihan hirveä! Jopa niin hirveä, etten jaksa ruikuttaa. Maata möllötän vaan. :D

Aktiveetit on nyt olleet sattuneista syistä varsin rauhallisia. Sitä nukkumista, dvd-maratoonia, piirtämistä, roskapostin lukemista ja kissan paijaamista... Pirun tylsää! Opparin olisin viimeistellyt, mutta en mie ole jaksanut edes ajatella töitä. Pöh. Se viimeinen kirjallinen työkin vielä odottelee. Menisi nyt tää ohi!!!

Muutama kuva vielä karanteenin tunnelmista. Tämänkertaiset kuvat on kyllä ihan ala-arvoisia, kädet tärisee siihen malliin, että ihme kun kamera edes pysyy kädessä.


Kiitos kaikille kommenteista! Palailen niihin paremmalla terveydellä. :)

3 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista! Täällä kans lunssaa sairasteltu eri muodoissaan jo toista kuukautta, poikasta myöten =/ ei meinaa loppua! vihdoin sain ostettua d-vitamiinia, jospa se alkais puremaan.

    VastaaPoista
  2. piitzi, kiitos ja pikaista paranemista myös sinne! Kauheaa, kun pienetkin sairastaa. :/

    JOnna, kiitosta!

    Nyt on enää vaan toinen jalka haudassa, että kyllä se tästä!

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...