maanantai 10. elokuuta 2015

Kiitos! ♥

Hei, ja kiitos teille kaikille täällä tänä vuonna käyneille, erityisesti kommentoineille! ♥

Elämä on koko vuoden ollut yhtä ala- ja ylämäkeä. Tammikuun lopussa jäin pitkälle sairauslomalle keskivaikean masennuksen - työpaikkakiusaamisen ja sopeutumishäiriöiden - vuoksi. Tällä hetkellä sairauslomaa on elokuun loppuun asti.

Jossain kohtaa matkalla diagnoosi muuttui - vaikea psykoottinen masennus. Joka päivä on erilainen, ja välillä en kykene erottamaan todellisuutta kuvitelmista. Ja pakko sanoa, että kyllä ne kuvitelmatkin ovat todellisia minulle, ainoastaa pahemmasta päästä...

Olen puoli vuotta asunut isäni luona maalla, koska kotona yksin oleminen on ollut mahdotonta. Kuulen ääniä, näen harhoja, Miltä tuntuisi herätä katselemalla jättiläishämähäkkejä katossa...? Välillä olen käynyt sairaalassa joko fyysisten vaivojen takia tai suljetulla osasollta. Vasta edellisellä viikolla muutin takaisin omaan kotiini.

Silti toivoisin, että jaksaisitte edelleen käydä täällä tsemppaamassa ja kommentoimassa, vaikka hiljainen olen ollutkin... Tarkoitus on kuitenkin osana terapiaa parantaa itseni!

KIITOS JA KUMARRUS TEILLE KAIKILLE! ♥

Johanna

Pps. Itse näen jo jotain valonmerkkiä siinä, että jaksoin päivittää yhden vaivaisen postauksen, koska viimeisen puolen vuoden aikana en ole enää edes jaksanut ajatella blogia!

3 kommenttia:

  1. Ihana kun olet paremmissa voimissa <3

    VastaaPoista
  2. Pitkän blogitauon jälkeen minäkin takaisin kurkkimassa kuulumisia ..hyvä kuulla että nyt jo paremmin. Tsemppiä tulevaan, täällä ollaan <3

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...