maanantai 26. huhtikuuta 2010

Arkiruokaa

Kiireisessä arjessa miulla on ruokaa laittaessa tapana tehdä usein muutamaa eri perusruokaa variaatioineen, ja sitten vasta paremmalla ajalla koittaa uutta ja erilaista, tai edes sitä erilaista.

Perusruokien listalle pääsee pasta ja perunat erilaisten, usein tomaattipohjaisten kastikkeiden kanssa, erilaiset wokit, makaronilaatikko ja kinkkukiusaus, liha-, kana- ja kasviskeitot, sekä broitsusuikaleet eri muodoissa. Kasviksia olen lähes aina tykännyt syödä, mutta nyt jonkinasteisen elämäntaparemontin myötä olen tuplannut määriä. Tuossa hiljan kaupassa käydessäni mukaan tarttui Pirkan paprikasuikalepakaste, joka nousikin sitten heti lemppareiden joukkoon. Se taipuu vaikka mihin, ja helpottaa kiirettä kummasti!

Jääkaapista ei yksi päivä fetajuuston ja kananmunien lisäksi löytynyt juuri muuta, joten pyöräytinpä sitten paprika-sipuli-munakkaan, ja sen seuraksi sitten kurkkua ja fetajuustoa. Hyvää perussettiä. :) Ja taisi helppoudellaan nousta myös noiden perusruokien listalle...


Miten muualla laitellaan ruokia? Syödäänkö eineksiä vai tehdäänkö itse alusta lähtien?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...