Sivut

tiistai 24. elokuuta 2010

Seitsemän

Pieni Lintu onnistui piristämään flunssan parissa viettämääni alkuviikkoa antamalla miulle tämän tunnustuksen.


Kiitos vielä, Pieni Lintu! ♥ Olen ihan otettu. :)

Tämä pitää nyt kaiketi lähettää seitsemälle eteenpäin, ja samalla kertoa seitsemän asiaa itsestään.

Monet seuraamani blogit ovat tämän jo saaneetkin, mikä oikeastaan helpotti valinnanvaikeutta - mielestäni kaikissa seuraamissani blogeissa on jotain niin ihanaa, että kaikki tämän ansaitsisivat! Mie ojennan kuitenkin tämän tunnustuksen tällä kertaa eteenpäin seuraaville, omalla tavallaan ihanille blogeille:

Katalaiina - Hippy hippy shake
Kiti - Miu!kas kissablogi
Missye - Retrohullun päiväkirja
S - Mustetta ruudulla
Seepia - Maalaisunelmia ja tosielämää
Sokrutin - Sokerihelmi
Vanilla - Sitruunaa ja vaniljaa


Ja sitten ne seitsemän asiaa itsestä...

1. Ihailen ja palvon vaaleita, yksinkertaisen kauniita koteja - niin moderneja kuin romanttisiakin.

2. Rakastan kuitenkin kirkkaita värejä ihan liikaa, joten vaaleuden perään haikailu unohtuu yleensä melko nopeasti. :) Varmaan monista muista kotini väri-iloittelu on karmivaa, mutta itse viihdyn aina vain paremmin ja paremmin!


3. En ole koskaan juonut kahvia, ainoastaan maistanut pari kertaa kielen kärjellä. Tuskin tulen koskaan sen enempää kahvia juomaankaan. Yksinkertaisesti pahaa. Ja yleinen vitsi lähipiirissäni. :)

4. Jostain kumman syystä inhoan viinimarjoja. Kaikenvärisiä. Ne ovat hyviä ainoastaan mehuissa. Mehuina niitä taas voisin juoda vaikka kuinka paljon.

5. Olen "möykkykammoinen". Oikeasti. Se kuulostaa tosi naurettavalta, tiedän, mutta esimerkiksi "möykylliset" jogurtit aiheuttavat kylmiä väreitä ja lääkkeiden nielaiseminen pillereinä on puhdas mahdottomuus. Myöskin suuri vitsi lähipiirissäni... Ja äitini painajainen aina kun pienenä tarvitsin antibioottikuuria. :D


6. Olen vakavissani harkinnut muuttoa Suomen ulkopuolelle miehen vuoksi.

7. Viimeiset pari vuotta olen taistellut vauvakuumetta vastaan. Sitä se tekee, kun kaikki ympärillä tuntuvat avioituvan ja saavan lapsia. :) Ihana veljentyttö parin kilometrin päässä ei helpota asiaa...


9 kommenttia:

  1. Kiitos Jolindha!

    Katsotaan saanko laitettua tuota eteenpäin, kun olen aika laiska nykyään blogin suhteen.. Mutta eihän tätä varmasti heti huomenna tarvi toteuttaa? :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa - toinen möykkykammoinen täällä!!!! :D Mä en voi sietää jugurtteja joissa on möykkyjä, yäk jotain kovia hedelmänpalasia..hyh..ja sileistä vain maustamaton ja banaani kelpaa mulle, vaniljajugurtti ja sen haju saa yökötysrefleksin aikaan. :P Mulle kans kaikki nauraa ku oon ku vauva joka vaatii sileetä ruokaa. :D

    Kahvia taas rakastan!!!!!! :) Ja sama homma, että tykkään kattoa valkosia koteja, mutta omaan kotiin väkisinkin kulkeutuu väriä ja sävyä!

    ..ja se mureke.. ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia haasteesta, katsotaan saanko revittyä itsestäni irti postauksen, rimakauhu kasvaa mitä pidempi aika viime postauksesta on..
    mutta nyt täytyy päivittää sinun blogikuulumisesi! :)

    VastaaPoista
  4. Olen imarreltu tunnustuksesta <3 Pyrin vastaamaan haasteeseen kysymysten osalta piakkoin, tunnustuksia tosin en oikein osaa jakaa :)

    Täällä myös möykkykammoinen ;)

    VastaaPoista
  5. Seepia - Eihän tuon kanssa mikään kiire ole, tai edes mitään pakkoa laittaa etiäpäin. :D Tunnustettakoon, että itsekin mietin ihan vaan laiskuuttani jaksoiko tuota laittaa eteenpäin. :)

    Pieni Lintu - Voi ihanaa kun meitä möykkykammoisia löytyy enemmänkin! Ei sitä "normaalit" ihmiset meinaa tajuta, että tää on "vakava" juttu. :D

    Katalaiina - Ei mitään stressiä, vaikka myönnetään, että aina käyn kurkkimassa josko olisi blogiisi jotain uutta tullut. :)

    Missye - Jes, lisää möykkykammoisia! Kylläpäs meitä nyt putkahtelee. :D Meinasin miekin muuten jättää tuon tunnustuksen jakamisen väliin, ihan vaan siitä syystä että tuntui kamalalta valikoida niin monien ihanien blogien väliltä. :) Onneksi tämä on kuitenkin kiertänyt taas aika tavalla.

    VastaaPoista
  6. Kiitos tunnustuksesta blogilleni! :)

    Mäkin rakastan värejä ja siinä onkin yks syy, miksi mä en tule ikinä pitämään sisustusblogia :D (Sanoo hän, jonka ei pitänyt ikinä perustaa mitään blogia ja on jo nyt kahden blogin koukussa.)

    Kahvia mäkään en pysty juomaan, mutta olen sen verran pölö, että kuitenkin tykkään sen mausta :P Esmes leivonnassa. Viinimarjoistakaan en tykkää, mutta mä nyt en tykkää juuri mistään muustakaan xD

    Ja tottakai, möykkykammo. Pienenä en pystynyt syömään edes mansikkajogurttia, kun senkin möykyt oli liian isoja :P Iän myötä tää onneksi on helpottanut, vaikka oikeasti möykyllisistä jogurteista persikka onkin edelleen ainoa, joka mulle menee.

    Vauvakuumeesta mulla onneksi on vaan kissavauvakuume ;D Se sitten sitäkin pahempana.

    VastaaPoista
  7. Kitinen - Aivan mahtavaa löytää lisää möykkykammoisia! Jostain syystä olen kaveripiirissäni ollut ainutlaatuinen tämän suhteen. :D Ja tosiaan, kissavauvakuume - se on täälläkin pahempi kun vauvakuume...

    VastaaPoista
  8. mitäs pahaa vauvakuumeessa kun sitä pitää niin estellä. täysin luonnollinen juttu. siitäs vaan kuumeenpauloihin...
    samaistuin sinun sisustusjuttuihin , tykkään samoista, modernia retroa, vaaleaa tanskal. myös värejä ja iloa.

    VastaaPoista
  9. Anonyymi - Eihän tuossa vauvakuumeessa mitään pahaa ole. Se ei vaan ole kaikkein ihanin ilmiö näin sinkkuna opiskelijana. :)

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...